Packning

Jag är hemma och packar och Jens är i huset och tätar runt fönstren. Nu är målningen typ klar på övervåningen och tvättstugan. Visar bilder imorgon då jag ska åka dit. Det är mycket att packa och allt tar tid.

Miriam jag visar finare bilder från gbg eftersom du inte gillade gipset. Och jag kan knäppa på vår planetring också så ni får se!






Lite svårt att se för det blev mörkt men n...

img_0503 (MMS)

Lite svårt att se för det blev mörkt men nu sitter alla fönster på plats. Och altandörren! Målning pågår på övervåningen för fullt.


Snart är alla väggar klara. Dvs det är int...

img_0502 (MMS)

Snart är alla väggar klara. Dvs det är inte isolering som är väggar.


SMS-inlägg

img_9815 (MMS)


Ny balkongdörr och fönster. Gips i massor ...

img_3358 (MMS)

Ny balkongdörr och fönster. Gips i massor som ska upp! :)


Denna blev klar i helgen! I övrigt så går ...

img_0479 (MMS)

Denna blev klar i helgen! I övrigt så går det sakta men säkert framåt. Jens har börjat sätta upp gips i badrummen och sätta igen väggarna i resten av huset. Fönster och golvvärme har levererats. På fredag kommer ventilationen. Slipning av trappen fortsätter. Det är lite av en hatkärlek till den där trappen. Jens säger att jag kommer vara så nöjd med den när det är klart men just nu känns det som att jag kommer hinna elda upp den innan. Återstår att se.  Tjoho!


SMS-inlägg

img_3064 (MMS)


Vi kollar på kakel och Jens provsitter bad...

img_9026 (MMS)

Vi kollar på kakel och Jens provsitter badkar.


SMS-inlägg

img_0468 (MMS)


SMS-inlägg

img_0469 (MMS)


Slödag

Idag är vi lite slöa efter en sen kväll igår med lite vinintag. Men vi jobbar iaf. Jens håller på att mixtra lite med elen. Jag håller mig undan och slipar trapp. Började måla kökssoffan igår med ett lager grundfärg. Blev väl halvbra. Hoppas på bättre resultat efter att nästa lager är på. Imorgon kommer nog våra fönster! Och badrummet uppe har fått väggar.

RSS 2.0